Ruj

23.05.2018 - Çarşamba 11:05

Makyaj yaparken ruj seçimi büyük önem taşımaktadır. Tercih edilecek olan ruj makyajın ön plana çıkmasına ve daha güzel görünmesine yardımcı olmaktadır.

Ruj seçerken kullanılacağı yer ve içinde bulunulan mevsim göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte daha açık ve canlı renkler tercih edilmektedir. Sonbahar ve kış aylarında ise daha doğal ya da koyu renkler kullanılmaktadır. Kullanılacak olan rujun kıyafet ve makyaj ile uyumlu olmasına da özen gösterilmelidir.

Ruj Çeşitleri

Piyasada kullanıma sunulan pek çok ruj seçeneği bulunmaktadır. Bunlar içerisinde en fazla tercih edilen genellikle kalıcı rujlar olmaktadır. Bu rujlar bir kez sürüldüğünde dudakta hafif mat bir görüntü bırakmakta ve uzun sürekte dudakta kalmaktadır. Özellikle özel gün ve davetlerde kalıcı ruj çeşitleri sıklıkla tercih edilmektedir.

Ruj seçimi kadar sürülmesi de önemlidir. Genellikle katı rujlar daha kolay sürülürken likit şekildeki rujları sürmek bazı kadınlar için daha zor olmaktadır. Bu nedenle markalara ait farklı ruj seçenekleri bulunmaktadır. Bunların hepsine ulaşabilmek için https://www.recete.com/ internet sitesi ziyaret edilmelidir.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.