Fiat 500L Kampanyası

13.09.2018 - Perşembe 21:40

Fiat’ın küçük ama şirin bir o kadar da şık olan aracı 500 L için hazırlanmış olan özel kampanyadan sizler de yararlanmak istiyorsanız Fiat bayilerini mutlaka ziyaret eetmenizi öneririz. Fiat bayileri sırf bunlar için özel ve güzel bir ödeme sistemi oluşturmuştur. Fiat kampanyaları bu konuda televizyonlarda da sık sık rastladığımız kampanyalardan olmaktadır. Fiat kampanyaları sayesinde gönül rahatlığı ile çok güzel fırsatları elde edebilmeniz de mümkün olmaktadır.

Kampanyalar hakkında bilgi almak için Fiat bayileri İstanbul Ankara İzmir Konya Bursa gibi büyük illerin bayilerini bunun yanında da diğer illerde bulunan Fiat bayilerine de ziyaret edebilirsiniz. Fiat bayileri ayrıca sizlere Fiat servisi yani satış sonrası hizmetleri hakkında da önemli bilgiler vermekten büyük mutluluk duyacaktır.

Gelelim Fiat 500 L kampanyasına. 500 L 455Litrelik bagaj hacmine sahip apple carplay ve sürüş modu seçici özelliği ile göze çarpmaktadır. Fiatın özel kampanyası ile birlikte artık 1499 TL den başlayan ödeme koşulları ile bu araca sahip olmanız da mümkün olacaktır.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.