Uniway Bez Kese

19.11.2018 - Pazartesi 08:33

Uniway Bez Kese, doğa dostu ham maddelerden yapılan %100 organik bir üründür. 140 gr, 200 gr, 220 gr, 300 gr, 320 gr ham bezlerden üretilen Uniway bez kese oldukça kullanışlıdır. Gabardin, Rips ve Amerikan kanvas gibi özelliklere sahip kumaşlardan üretilen bez keseler genellikle üst kısmı büzülerek kapatılmaktadır. Büzmek için kullanılan ipler tek veya çift olarak farklılık gösterebileceği gibi renk açısında da müşterinin istediği renkte hazırlanmaktadır. Ayrıca Uniway bez keselerde kullanılan kese ipleri de tamamen ham ipliktir.

Bez Kese

Uniway Bez Çanta, kına, nişan, düğün ve diğer özel günlerinizde misafirlerinize dağıtacağınız hediyeliklere çok şık birer paket olacaktır. Üzerine istediğinizi yazıyı ve baskıyı yaptırabileceğiniz bez kese ile herkesin hayatında bir iz bırakabileceksiniz. Ofset baskı, transfer baskı, emprime baskı ve dijital baskı gibi dilediğiniz şekilde deseninizi ya da logonuzu bastırabilirsiniz. Baskı sırasında kullanılan boyalar ise tamamen organiktir.

Bez Çanta

Ham Bez Çanta, Oldukça kullanışlı olan bez kese ve bez çantaları siz de dilerseniz kına, kuru yemiş, baharat, kuru gıda ve takı koymak için kullanabilirsiniz. Ancak en çok tercih edilenin lavanta olduğunu belirtmek isteriz. Lavanta kesesi olarak da bilinen Uniway bez keselerinin kalitesine hayran kalacaksınız. Uniway bez kese ile uzun süre unutulmayacak reklam yapabilirsiniz. Kaliteli ve uzun ömürlü olması nedeniyle bez keseler kağıttan yapılan kese ve çantalara kıyasla %98 daha çok tercih edilmektedir.

Uniway Ham Bez Çanta

Uniway Ham Bez Çanta, Örneğin; kurumsal logonuzla hazırlamış olduğumuz bez kese ve çantalarla çok geniş kitlelere hitap edebilirsiniz. Şöyle ki bez keseyi dağıttığınız hedef kitleniz, bu ürünü kullandığında çevresindeki kişiler bu markanın varlığına aşina olacaktır. Dağıttığınız bez kere promosyonlarınız 1’e karşılık 3 olarak size dönecektir. Böylece hem markanızın tanıtımını çok başarılı bir şekilde yapmış olacaksınız hem de Uniway bez kesenin kalitesiyle tanışmış olacaksınız.

Kaynak: SEO

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.