Avcılar İnşaat 30. Yıla Özel Emlak Projeleri

20.11.2018 - Salı 12:05

Avcılar İnşaat 30. Yılını büyük bir kampanya ile kutluyor! Sizde Avcılar İnşaat güvencesi ile uygun fiyatlara ev sahibi olmak, ister yaşamınızı sürdürebileceğiniz bir eve isterseniz de yatırım amaçlı bir konuta sahip olabilirsiniz. Üstelik düşük faiz oranı ve esnek ödeme seçenekleri ile bu imkandan hemen faydalanın. İşte Avcıların sadece kısa süre devam edecek muhteşem iki projesi olan Prestij ve Effect detayları..

Avcılar Prestij
İzmir’de altın gibi bir yatırım olan İzmir konut projeleri ile sizler de hayatınıza farklı bir dokunuş yaparak yaşamınızı kolay şekilde şekillendirebileceksiniz. Hayatınızda her zamankinden çok daha farklı ve güzel estetik konutlara sahip olmak sizin hem iş performansınızı arttıracak hem de size büyük değer katacaktır. Avcılar prestij olarak bizler Bornova’nın en güzel merkezinde şehrin kirliliğinden ve gürültüsünden uzak ancak bir o kadar şehrin içinde yer alan çok özel bir konumda yükselen mimari açıdan eşi benzeri olmayan dairelerimiz ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaktayız.

Avcılar prestij olarak izmir konut projeleri alanında deneyimli firmayız. Her zaman İzmir yeni konut projeleri üreterek İzmirlilere en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaktayız. Yepyeni mimari dokunuşa sahip olan binalarımız, büyük ve küçükler için özel olarak hazırlanmış yüzme havuzları ve çok daha fazlası avcılar prestij ile mümkün olmaktadır. Hayatınızı değiştirmek ve şekillendirmek için sizler de hemen avcılar prestij ofislerini ziyaret ederek bu konuda çok daha fazla bilgiye ulaşabilir konut satışları konusunda daha detaylı bilgileri kolaylıkla edinebilirsiniz.

2+1, 3+1, 3+1 dubleks 4+1 ve 4+1 dubleks daireler ile sizlerin yaşamını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmaktayız. Hayatınıza güzel ve farklı bir dokunuş olması, küçük detaylar ile konforlu ve estetik görünüşe sahip olan konutlar inşa etmek için çalışmaktayız.

Avcılar Effect
Konfor, estetik ve zerafet… Hepsi Bornova’nın yeni yüzü olan Avcılar Effect ile İzmir’de yükselen değerler arasında. Avcılar inşaat olarak İzmirlilere kaliteli ve konforlu bunların yanında modern bir mimari yapısına sahip olan konutlar üretmek için çalışmaktayız. Hayatınızı kolaylaştırmak ve kaliteli bir şekilde yaşam sürmek için yapmamız gereken tek şey Avcılar inşaatın Bornova’daki ofisini ziyaret etmenizdir.

Emlak konut İzmir projelerinden birisi olan Avcılar Effect olarak sizlerin tam istediği gibi konfor ve estetiğin bir arada buluştuğu daireleri sizlere sunuyoruz. Hayatınızı kolaylaştıracak ve farklı bir pencereden bakmanızı sağlayacak olan bu önemli proje ile sizler de kolay şekilde konut alanında yatırım yapabilirsiniz.

Avcılar Effect olarak yaşamımızı kolaylaştırmak hayatınıza güzel bir detay katmak ve yaşamınıza çok daha kaliteli hale getirmek için çalışmaktayız. İzmir ev projeleri ile avcılar effect de tamda bunun için oluşturulmuş güzel bir hizmettir. Avcılar inşaat kurulduğu günden itibaren hızlı ve kararlı adımlarla büyüyerek müşterilerine her zaman güvenli ve kaliteli ürünler sunmuş böylece yıllar geçse bile dimdik ayakta kalmış ve büyümeye devam etmiştir. Kalite ve başarı hiçbir zaman tesadüf değildir, bizler satışını yaptığımız konutların birkaç yıl içinde %200 değer kazanması ile başarımızı kanıtlamış ve bu durumdan gurur duyan bir inşaat firması olarak şimdi de Bornova’da avcılar effect projesi ile sizlere yepyeni bir yatırım imkanı sunuyoruz.

Gelecek Projeler için Tıklayınız

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.