Ribon Nedir?

06.12.2018 - Perşembe 21:08

Ribon Nedir? Barkot etiketlerin beyaz olan kısmına baskı yapılmak için kullanılan maddedir. Bu madde kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Etiketlerde ise ribon etiket kullanımı oldukça yaygındır. Bu barkot etiketlerinde baskı için ayrılan yerlerde istenilen şekilde baskı yapılmaktadır. Sizlerde ribon ne işe yarar diye sorabilirsiniz. Baskı için ayrılan bölümde yapılan işlemlerin için kullanılan madde olması sebebi ile etiketler de ömür boyu kullanım olanağı sağlamaktadır.

Barkod Etiketi

Ribon çeşitleri kalite ve etkinliğine göre 3 kısma ayrılmaktadır. Bunlar wax ribon, wax resin ribon, resin ribondur. Öncelikle wax resin ribon, kalite ve baskı bakımından en önemli ribon çeşididir. Dış etmenlere karşı en yüksek dirence sahip olan ribondur. Kullandığınız tüm yazıcılara göre ölçüleri olmakla birlikte, ölçüleri olmayan yazıcılar için istenilen ölçüde üretimini sağlamaktayız. Dış etkenlere karşı yüksek derecede karşı durabildiği için uzun ömürlü bir şekilde kullanmanızı sağlar. Kullanımı az olan ribon çeşidi ise renksiz ribondur.

Pos Rulosu

Ribon yazıcı, iyi bir baskı elde edebilmek için ribon, yazıcı ve malzemeler uyumlu olması gereklidir. Baskı yaparken yazıcının kaliteli olması gereklidir. İşlem sırasında ribon malzemesini en iyi şekilde baskı olmasını sağlamalıdır. Firmamız 10 yıldır kaliteli malzeme ve hizmet anlayışı ile üretimine devam etmektedir. Ribon ve yazıcının kalitesi oldukça önemlidir. Ürün basımlarının yapılmasında önemli etkenlerdir. Ribon kullanımın oldukça yoğun olduğu etiket basımlarında yazıcı oldukça önemlidir.

Ribon

Ribon fiyatları ise istenilen ölçü ve ebatlara göre değişiklik göstermektedir. Kullanılan ribon kalitesine göre fiyat oranları da değişmektedir. Kaliteli bir ribon wax resin ribon ile renksiz ribon arasında ekonomik olarak farklılık vardır. Ribon fiyat teklifi almak istediğiniz zaman Dega Basım Sanayi web sitemize girerek müşteri hizmetlerinden teklif alabilirsiniz.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.