Ribon – Dega Basım

18.01.2019 - Cuma 20:16

Ribon, ürünlerin üzerinde barkod oluşturmak için kullanılan etiketlerde mürekkep baskısı yapmak için kullanılır. Siyah beyaz baskı yapmak için kullanılabilecek ürünler gibi renkli ribon ürünleri sayesinde de barkod üzerinde renkli baskı yapılabilir. Temel olarak ribon nedir sorusu için etiketin beyaz kısmında baskı yapan parçadır, cevabı verilebilir. Bu işlem ısı sayesinde mürekkep eritme işlemi ile gerçekleştirilir. Ayrıca bu işlemin uygulanabilmesi için rulo bileşeni de kullanılmaktadır.

Ribon

Barkod etiketi ürün üzerinde üretim yeri, fiyat ve ölçü birimlerinin bulunduğu etiket ürünüdür. Kapsamlı olarak barkod etiketi nedir sorusu için barkod sistemi üzerinde takip yapılmasını sağlayan kağıt parçasıdır, cevabı verilebilir. Farklı barkod etiketi boyutları ile üretim yapılırken, özellikle işletme ihtiyacına göre boyut belirlenmesi yapılabilir. Değişik yapıda türleri bulunan bu etiketler arasında genellikle kuşe etiket daha sık kullanılmaktadır.

Pos Rulosu

Pos Rulosu, ise genellikle kredi kartı pos makinelerinde fiş baskısı yapmak için kullanılan ürünü ifade etmektedir. Bu ürün için en sık tercih edilen seçenek ise termal pos rulosu olmaktadır. Dega Basım Etiket Sanayi olarak farklı ülkelerden temin edilmiş malzemeler ile tüm cihazlar için uygun rulo üretimleri yapabiliyoruz. Rulo ve etiket üzerinde baskı işlemi gerçekleştirilmesi için de uygun ribon fiyatları ile firmamızdan ürün temin edebilirsiniz.

Barkod Etiketi

Barkod Etiketi, Renkli barkod etiketi beyaz dışında kırmızı, sarı ve yeşil gibi istediğiniz herhangi bir renge sahip olan etiketleri oluşturmaktadır. Yine kuşe kağıt ile de üretilebilen bu etiketler firmamızdan temin edilen ucuz ribon sayesinde rahatlıkla kullanılabilir.

Dega Basım Etiket Sanayi

Dega Basım Etiket Sanayi, Firmamız yazıcı üzerinden çıktı alarak kullanabileceğiniz barkod etiketi a4 ürünleri de sağlayabilmektedir. Hatta kuyumcularda ürün bilgilerinin sunulması için kullanılan kuyumcu etiketi ürünlerini de temin edebilirsiniz. Sunulan tüm ürünler kalite barkod özelliği ile dayanıklı şekilde kullanılabilmektedir.

Kaynak: HTML Dersleri

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.