Yat Taşımacılığı Hizmetleri

18.01.2019 - Cuma 20:31

Proje Taşımacılığı, Uluslararası tekne taşımacılığı ile başlanılan süreçte yat taşıma işlemleri birçok yönden titizlik gerektirmektedir. Firmamız bünyesinde en iyi standartlarla yapımı söz konusu olurken herhangi bir aksaklık olmaksızın taşıma işlemleri hem ülke içi hem de yurt dışı eksenli olarak yapılmaktadır. Uzman kadromuzla gerçekleştirdiğimiz yat taşımacılığı hizmetlerinde çeşitli lowbet araçlar kullanmaktayız.

Proje Taşımacılığı

Yat Taşımacılığı, ya da teknelerin sahip oldukları ebat ve ölçülerin farklı olmasından dolayı lowbet araç kullanımları da buna göre şekillenmektedir. Geniş araç filomuzla istenilen şartları sağlayabilmenin avantajlarını sunmaktayız. Karadan tekne transferi işlemlerinde de en iyi ağır nakliyat araçları kullanmaktayız. İşlem süreleri farklılık gösterebilirken belirtilen saatlerde teslimleri gerçekleştirmekteyiz.

Yat Taşımacılığı

Ağır Nakliyat, Uzman ekiplerimiz sayesinde yatların hiçbir zarar görmeden taşınmaları sağlanmaktadır. Yiğit tekne taşıma durumları içinde aynı şartlar geçerli olurken işlemlerin yapılma süreçleri de imkanlarla doğru orantılı ilerlemektedir. Yat ve teknelerin yükleme işlemlerinde liman vinçleri kullanılmaktadır.

Ayrıca çok daha gelişmiş cihazların kullanımı söz konusudur. Finansal avantajları da değerlendiren ekiplerimiz en cazip olanakları müşterileri sunmanın gayreti içerisindedir. Tekne nakliyesi Antalya gibi liman kentlerinde gerçekleşirken işlemlerde çok ağır kaldırma potansiyeline sahip güçlü vinçler kullanılmaktadır.

İş Makinesi Taşımacılığı

İş Makinesi Taşımacılığı, Endüstriyel bir taşımacılık olarak kabul edilse de diğerlerine kıyasla işlemlerin çok daha dikkatli bir şekilde gerçekleşmesi gerekir. Sıfır hasar anlayışıyla hareket edilirken özellikle tekne taşımalarında uzman ekiplerimizin bulunması da sorunsuz olunmasını kaçınılmaz kılmaktadır. Sm nakliyat maliyetlerin düşük tutulması da tercih edilebilir olmamızı beraberinde getirmektedir.

Kahveci Ağır Nakliyat

Kahveci Ağır Nakliyat, Teknelere özel olarak yapılan beşik kullanımları da hasar olma riskini azaltmaktadır. Ayrıca Marmaris tekne taşıma süreçlerinde değerlendirilirken iklim faktörü de önemli yer tutmaktadır. En uygun zaman dilimlerinde yapılacak yat taşımacılıklarında bir sorun olması söz konusu değildir. Oceanus yacht eksenli hizmet alanlarımızda da bizleri tercih etmenizin avantajlarını elde edeceksiniz.

Kaynak: WordPress Dersleri

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.