Dubai Vizesi İnternetten Nasıl Alınır?

03.02.2019 - Pazar 20:00

Dubai’ye gitmek için plan yapanların öncelikle internet üzerinden yapacakları vize işlemleri ile sorunsuz şekilde vize alması gerekir.

Kısa veya uzun süreli yurt dışına çıkacak olanlar Dubai vize işlemleri için internet üzerinden hızlı ve güvenli işlem yapabilirler. İnternet üzerinden online olarak yapılacak olan başvuru işlemleri sayesinde Dubai’ye gitmek isteyenler kısa süre içerisinde vize alabilirler. Yurtdışına çıkmayı düşünenler için özellikle gidilecek olan ülkeye göre belirlenecek olan evrakların toplanması gerekir. Daha sonrasında yapılacak başvurular doğrultusunda kısa süre içerisinde vizenin alınmasıyla sorunsuz şekilde yolculuk edilebilir.

Dubai’ye iş ya da tatil amacıyla gidecek olanların Dubai vize sahibi olması gerekir. Vizenin alınabilmesi için belirlenen prosedüre uygun şekilde hareket edilmelidir. Vize almak isteyenler için gerçekleştirilecek olan başvuru işlemlerinin internet üzerinden yapılabilmesi özellikle kişilerin daha kısa sürede sonuç almasını sağlamaktadır. Kredi kartı ile online olarak gerçekleştirilecek ödemeler sorunsuz şekilde yapılabilir. Aynı zamanda taksitlendirme seçeneği belirlenen süreye göre güncel ücret üzerinden istenilen aya göre taksit yapılmasını sağlamaktadır.

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Dubai özellikle turistlerin yoğun olarak tercih ettiği bölgeler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda işverenler için iş sahasında önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle Dubai vizesi için gerekli evraklar başvuru yapacak olanların sahip olduğu statüye göre değişmektedir.

  • Emirates rezervasyon numarası veya fotokopisi,
  • Vize başvuru formu,
  • İsme kayıtlı cep telefonu ya da ev telefonu faturası,
  • 2 adet fotoğraf,
  • Renkli pasaport fotokopisi.
YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.