Neon tabela imalatçısı

06.07.2019 - Cumartesi 08:02

Neon Tabela

Neon tabelalar, ateşte ısıtılarak şekil alabilen, küçük cam borular kullanılarak tasarlanan reklam ürünleridir. Neon tabelalar, oldukça dikkat çekici ve estetiktir. Özellikle geceleri gösterişli ve çok ilgi çekici gözükürler. Bu özellikleri nedeniyle genellikle restoran, bar ve eğlence merkezlerinde tercih edilmektedir. Fakat kahve dükkanları, daha çok müşteri çekmek isteyen küçük işletmeler tarafından da tercih edilmektedir. Küçük bir neon tabela bile bulunduğu mekanı çok ilgi çekici hale getirebilir.

 Neon tabela imalatı ince işçilik gerektirmektedir. Ayrıca kalite işçilikle üretilen neon tabelalar uzun yıllar kullanılabilmektedir. Bu yüzden alanında profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. 20 yılı aşkın tecrübemizle ve uzman kadromuzla sizlere kaliteli hizmet garantisi vermekteyiz.

 Neon tabela imalatçısı olarak firmamız, sizlere yeni fikirler sunmakta ve sizler için tasarlıyoruz. Kendinden renkli, tek sıra ve çift sıra neon olmak üzere 3 çeşit ürünümüz bulunmaktadır. Kişiye özel, sanatsal, hazır ve firmanıza özel neon tabela şeklinde 4 farklı hizmetimiz bulunmaktadır. Kişiye özel neon seçeneğiyle kendi tasarladığınız hayalinizdeki neon tabelaya ulaşabilirsiniz.

 Eğer siz de işletmenizi ilgi çekici bir hale getirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz

http://neonimalatciniz.com/

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.