Ankaragücü Mağlubiyet Serisine Dur Dedi

22.12.2019 - Pazar 13:08

Galatasaray ile Ankaragücü arasında oynanan mücadele oldukça heyecan verici anlara ev sahipliği yaptı. Özellikle de ikinci yarıda gelen goller ile beraber taraftar hem mutluluğu hem de hüznü yaşadı. Ev sahibi takım cephesinde kazandım derken kaybedilen puanlar, konuk takım cephesinde ise kaybettim derken kazanılan puanların büyük önemi oldu. İki takım oyuncuları da bu maçtan büyük dersler çıkaracak. İki duyguyu aynı anda yaşayan taraftarların durumu da çarpıcı bir hal aldı. Ankaragücü takımı ligin en zayıf takımı olarak lanse edilirken, attığı goller çok konuşulacak. Atkım en son Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada beraberlik alabilmişti. Betpas sayesinde kazanmaya başlayabilirsiniz.

6 Hafta Sonra Gelen Puan Sevinç Yarattı

Ankaragücü takımı ligde tutunmakta çok büyük zorluk yaşarken, Galatasaray karşısında gelen bu geri dönüş, camiada çok büyük bir sevinç yarattı. 6 haftadır yenilen ekibin puanla tanışma hikayesi de çok konuşulacaklar arasına girdi. Kinci yarının başında sarı kırmızılılardan gelen ilk gol dengeleri değiştirdi. Ardından sonlara doğru Belhanda’nın ayağından penaltı ile ikinci gol geldi. Herkes mağlubiyet beklerken yaşanan bu geri dönüşün mimarı olan isimler ise İlhan Parlak ve Stelios Kiçiu oldu. Üç dakika arayla buldukları goller çok ses getirdi. Aynı zamanda 10 kişi olmalarına rağmen bu geri dönüşe imza atmış olmaları da sevinci artırdı. Betpas sizi mutlu edecek tekliflerle geliyor.

Ankaragücü Maçı 10 Kişi Tamamladı

İkinci yarıda Dever Orgill görmüş olduğu kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Kalan sürede kalesinde önemli tehlikeler gören ekip, gole de engel olamadı. Ancak üst üste gelen goller sayesinde almış oldukları beraberliğin yankısı da çok büyük oldu. Uzun süre boyunca konuşulacak olan bu maçın yansımaları da merak ediliyor. Oyuncuların performansında artış bekleniyor. Kalan maçlarda daha iyi bir oyun ortaya koyarak, düşme potasından çıkmak için çaba sarf edilecek. Taraftarı heyecanlandıran gelişmeler yaşanırken, oyunculara desteğin artacağını da kolaylıkla söyleyebiliriz. Futbol severleri değerli bir deneyim bekliyor.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.