Gençlik Kampı Kayıtları

01.04.2019 - Pazartesi 22:03

Gençlik Kampı Kayıtları

Okul döneminin ardından düzenlenen yaz kampları sayesinde çocukların özellikle yaz aylarını daha rahat şekilde geçirmeleri sağlanmaktadır.

Yazı çocuklar için verimli hale getirmek isteyen veliler yaz kampı 2019 kayıtlarından yararlanarak gerçekleştirmiş oldukları kayıt işlemleri sayesinde çocukların kampa katılmasını sağlayabilirler. Online kayıt formunu site üzerinden inceleyerek kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiniz işlemler doğrultusunda kaydını yaptırabilirsiniz. Farklı spor aktivitelerinin yanı sıra çocukların farklı bölgelerden gelen arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmesi sağlanmaktadır.

Karne hediyesi vermek isteyen veliler için gençlik kampı özellikle tercih edebileceğiniz Seçenekler arasında yer almaktadır. Gençlerin hem eğlenip hem de öğrenmesini sağlayacak şekilde hazırlanmış olan kamplarda uzman eğitmenler bulunmaktadır. Bu sayede özel olarak hazırlanmış olan kamp alanında verimli vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. 25 yıllık deneyimi ile çalışmaları sürdürmekte olan Aquakamp yapmış olduğu çalışmalarda çocukların daha verimli eğitim alabilmesi için farklı spor aktivitelerine yönelmelerini sağlamaktadır.

Yüzme Kursu 2019

Yüzme eğitimi almak isteyen öğrenciler için düzenlenmekte olan yüzme kursu konusunda alanında uzman eğitmenler ile çalışma yapılmaktadır. Çocukların özellikle sudan korkmadan kısa süre içerisinde yüzmeyi öğrenmesi sağlanmaktadır. Belirlenen yaş grupları arasında bulunan çocuklar için kayıt yaptırmak isteyen veliler site üzerinden gerekli kayıt işlemlerini online olarak yapabilirler. Kayıt formunu doldurmanız durumunda en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanmaktadır. 2019 yılı için gerçekleştirilecek olan kayıt işlemleri devam etmektedir.

aquakamp.com

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.