İstanbul Kız Yurdu Avrupa Yakası

26.07.2018 - Perşembe 19:08

İstanbul’un her yerinden olduğu gibi Avrupa yakasında da birçok yurt, apart ve pansiyonun kontenjanı kolay ve hızlı bir biçimde dolmaktadır. Bu bakımdan hem fiyat olarak hem de birçok üniversite ve avm’ye yakın olan İstanbul kız yurdu Avrupa yakası yurdumuza https://www.aydinuniversitesikizogrenciyurdu.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Kız Yurdu Avrupa Yakası Konumu

İstanbul kız yurdu Avrupa yakası yurdumuz İstanbul aydın üniversitesi, İstanbul arel üniversitesi, İstanbul kültür üniversitesi ve İstanbul gelişim üniversitesi gibi birçok üniversite ve avm’ye yakın mesafede yer almaktadır. İstanbul kız yurdu Avrupa yakası yurdumuz tüm bunların yanı sıra toplu taşıma, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca yurdumuzdan hava alanlarına da kolay ulaşım sağlanabilmektedir.

İstanbul Kız Yurdu Avrupa Yakası İmkanları

İstanbul kız yurdu Avrupa yakası yurdumuzun kira, doğalgaz, elektrik ve su gibi birçok gideri kira dahil olmasının yanı sıra yurdumuzda öğrencilerin yararlanabileceği birçok ücretsiz sosyal aktivite bulmak mümkündür. Yurdumuzda fitness ve pilates gibi spor aktiveleri ücretsiz olarak sunulmaktadır.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.