Evden çalışmayı kolaylaştıracak 5 ipucu

01.04.2020 - Çarşamba 14:08

Genellikle freelance ve home-ofis işlerde evden çalışılır. Evden çalışmak kolay gözükse de bazı zorlukları vardır. Konsantrasyon, adaptasyon ve dış etkenler evden çalışmanızı etkileyebilir. İşte evden çalışmayı kolaylaştıracak 5 ipucu:

 

  1. Yüksek Performanslı Dizüstü Bilgisayar


Eğer masabaşı bir işle uğraşıyorsanız iyi bir bilgisayara ihtiyacınız vardır. Apple Macbook Air ya da Asus, HP gibi dizüstü bilgisayarları tercih edebilirsiniz. Bu laptoplar sayesinde işinizi daha hızlı yapıp zaman kazanabilirsiniz. Aynı zamanda yüksek performansa sahip olan dizüstü bilgisayarlar ile en zor grafikteki programları çalıştırabilirsiniz.

 

  1. Kahve Makinesi

 

Evde bilgisayar ile çalışırken uykuya yenik düşmemek ve konsantrasyonunuzu artırmak için kahve tüketebilirsiniz. Kahve makineleri ile istediğiniz kıvamda bir kahve hazırlayabilirsiniz. Molalarda ve dinlenme zamanlarınızda kahve içmek motivasyonunuzu arttıracaktır.

 

  1. Çalışma Koltuğu

 

Konfor olarak vücudunuza en uygun çalışma koltuğunu tercih edebilirsiniz. Sitemizde yer alan çalışma koltuğu modellerini inceleyebilir ve kendinize en uygun ürünü bulabilirsiniz. Böylelikle evde çalışırken eklem ağrıları gibi olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz.

 

  1. Çalışma Masası

 

Evden çalışmalarda bilgisayarınızı koyacağınız masa önemli bir eşyadır. Aynı zamanda bu masa üzerinde saatler geçireceğiniz için, size en uygun şekilde tasarlanan masayı tercih edebilirsiniz.

 

  1. Masa Altı Ayaklık

 

Masabaşı çalışırken ayağınızı uzatabileceğiniz bir yer için masa altı ayaklık satın alabilirsiniz. Böylelikle hem bacaklarınız ağırmayacak hem de daha rahat bir pozisyonda bilgisayar başında işinizi yapabileceksiniz.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.