Uniway Bez Çanta

06.12.2018 - Perşembe 21:30

Bez çanta firmaları arasında yerini almış olan Uniway alanında uzman ekibi ile üretimine devam etmektedir. Hizmet alanları olarak bez çanta, tela çanta, fuar çantaları, mutfak önlükleri alanlarında hizmet vermektedir. Ham bez çanta üretiminde doğaya dost çanta modelini de üretmekteyiz. Doğal bez kumaştan ürettiğimiz çantalar firmaların istekleri doğrultusunda tasarım ve şekiller verilerek üretilmektedir. Çanta modellerimizi sizlere uygun fiyat ve kaliteli işçilik ile sizler için satışa sunuyoruz.

Bez Çanta

Fuar çantaları alanında da firma olarak tasarım ve görselliğe önem veren firma olarak hizmet vermekteyiz. Çanta modellerinde fuar çantası firmalar tarafından tercih edilen çanta modelidir. Firmamız çanta modellerinde bez,kot ve kumaş kullanarak üretim yapmaktadır. İmalatçılar arasında tercih edilen uniway firmamız sektörde öncülüğünü devam ettirmektedir. Çantaların üretiminde tasarım aşamaları ince ince işlenerek yapılmaktadır. Doğaya dost, uzun ömürlü ve dayanıklı çanta üretimleri ile sizlere hizmet vermektedir. Doğal kumaş ve bezlerle üretilen çantalarımız geri dönüşüm olarak da kullanılmaktadır.

Bez Kese

Bez kese üretiminde firmaların ve şahısların istedikleri şekilde tasarlanıp imalatından sonra satışını da yapmaktayız. Kese üretimi seri üretim şeklinde en hızlı şekilde yapılmaktadır. Çanta modellerinin toptan satışında hediye olarak da firmalara gönderilmektedir. Modern üretim ve baskı araçları ile yaptığımız ürünlerimiz ekonomik orta ve yüksek fiyatlı olarak 3 kısımda sizlere hizmet vermektedir.

Ham Bez Çanta

Ham bez çanta, Özel üretimlerde fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir. Özel tasarım ve logo çalışmalarından dolayı fiyat diğer çanta modellerine göre farklılık göstermektedir. Tüm çanta modellerini inceleme şansınız olmakla beraber istediğiniz şekil ve ebatta üretim yapmaktayız. Firma bazlı veya kişisel gereksinimler için hizmetinizdeyiz. Özel tasarım çantalarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firma detaylı çalışmalarda en az üretim 500 adet olarak satışını yapmaktayız.

Kaynak: Uniway Bez Çanta

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.