Cazip Fiyatlar ve Güvenilir Konseptler İle Kız Yurdu Hizmetleri

17.12.2018 - Pazartesi 19:22

 

Alya Antalya kız yurdu olarak 2013'ten bu yana profesyonel ve güvenilir hizmetler sunuyoruz. Yurdumuz MEB onaylıdır. 7/24 güvenlikli olarak sunduğumuzu yurt hizmetlerinde, farklı oda konaklama seçenekleriyle Pınarbaşı Mahallesi'nde faaliyet gösteriyoruz.

Eğitimci kadromuz ile sadece konaklama alanı olarak değil, kız öğrencilerin aile ortamında ve güvenilir şekilde konaklayabilmeleri için konforlu hizmetler sunuyoruz.

Alya Oda Özellikleri

Antalya yurt binası, 4 katlı ve 3 farklı oda kapasitesiyle hazırlanmıştır. Özel tek kişilik odaların yanı sıra iki kişilik ve dört kişilik oda seçeneklerimiz bulunuyor. Kablo TV yayını, internet bağlantısı, çalışma masası, elbise dolapları, kitaplıklar, mini buzdolabı, klima, su ısıtıcıları gibi eksiksiz donanımlarla hizmet veriyoruz.

Her mevsim ısıtma ve soğutma sistemleriyle ideal yaşam alanı oluşturuyor, laminant parke ve yenilenmiş dekorasyonumuz ile rahat bir ortam sunuyoruz.

Antalya Yurt Fiyatları

Antalya Alya kız yurdu, oda seçeneklerine göre fiyatlarda şehrin ekonomik sunumlarını yapmaktadır. Erken rezervasyonlarda daha cazip fiyatlar elde edebilir, tek kişilik oda ve çoklu oda fiyatlarında avantaj elde edebilirsiniz. www.alyakizyurdu.com web adresimizden tüm hizmetleri inceleyebilir, rezervasyon sağlayabilirsiniz.

Yurt fiyatlarımız yıllık olarak sunulmaktadır. 9 aylık eğitim süreci boyunca rahat, konforlu ve güvenilir bir alanda konaklamak, ideal konum özellikleriyle eğitim kampüsünüze rahat erişim sağlamak için tercih edebilirsiniz. Pedagog ve jinekolog kurucularımız, eğitim alt yapısıyla kadromuzda yer alan uzman çalışanlarımız ile eğitim sürecinizi rahat ve muazzam bir ortamda geçirebilirsiniz.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.