Elektronik Sigara Dünyasının En Prestijli Premium Likiti İle Tanışın: One Hit Wonder

17.10.2018 - Çarşamba 11:34

Sigarayı bırakıp elektronik sigara kullanmaya başladıysanız gerek kendiniz gerekse çevrenizdekiler için gayet iyi bir adım attınız demektir. Muhtemelen kendiniz için ideal bir elektronik sigara seçtiniz. Şimdi sırada yine kendinize uygun bir e likit seçmek kaldı. İyi ama hangi e-likit? Ya da kendinizi biraz şımartın ve bir premium likit aroması seçin. İyi ama hangi premium likit? Eğer One Hit Wonder ’ ı daha önce tanımadıysanız kendinize böyle sorular sormanız normal! Çünkü One Hit Wonder gerek aroması gerek sağladığı buhar ve gerekse kıvamıyla sahip olup olabileceğiniz en ideal premium likit olmaya aday.

Bir Premium Likit Efsanesi: One Hit Wonder

One Hit Wonder premium likit içeriklerini özel kılan onlarca sebep var. Ancak bunlardan belki de en önemlisi, One Hit Wonder’ ın e-sigara dünyasında “premium likit” kavramını yeniden tanımlamasıdır. ABD asıllı premium likit üreticisi bunu elektronik sigara likiti üretiminde kendi çizgisini ortaya koyarak başardı.

One Hit Wonder, e-sigara dünyasında en çok taklit edilen premium likit olma ünvanını taşıyor. Sadece bu bilgi bile One Hit Wonder’ ın üretimde ne kadar dikkatli davrandığının göstergesi. Peki bu harika premium likit efsanesini zirveye taşıyan şeyler neler?

Onu Silindir Şeklindeki Koruma Kutusundan Da Tanıyabilirsiniz!

One Hit Wonder pek çok farklı premium likit aromasına sahip. Ancak hangi aromayı tercih ederseniz edin, sert plastikten üretilmiş şeffaf taşıma kutusu, Bu taşıma kutusu içinde kapasitesi 100 ML olan bir One Hit Wonder likit şişesine ve iki adet “Unicorn Bottle” olarak da bilinen saklama - taşıma şişesine ev sahipliği yapıyor. Unicorn Bottle şişeleri de en az One Hit Wonder’ ın kendi şişesi kadar özenli bir şekilde üretilmiş. Şeffaf olan bu şişeler 15 ML kapasiteli olmalarının yanında sızdırmayan - çocuk korumalı sert kapaklara da sahipler. One Hit Wonder’ ın esas büyük şişesi ise kendine özgü tasarımı ile bir e-sigara kullanıcısının  dahi çok uzaktan gördüğünde tanıyabileceği bir premium likit şişesi. Özgün tasarımlı büyük şişe, One Hit Wonder’ ı hemen tanımanızı sağlıyor. Peki bu sihirli şişenin içerisinde ne var?

One Hit Wonder Aromaları

One Hit Wonder premium likit aromaları genellikle sonu “MAN” ile biten isimlere sahipler. Bu likit çeşitleri arasında aileye en son katılan One Hit Wonder Fire Man (pembe limonata aromalı ), One Hit Wonder Muffin Man, One Hit Wonder Magic Man (jelibon), One Hit Wonder The Man  (çilekli milkshake), One Hit Wonder Army Man (kek - beze - limon), One Hit Wonder Rocket Man (yaban mersini - krema ve tatlı yoğurt) ve One Hit Wonder Muffin Mini (çilekli kek) gibi aromalar bulunuyor. Üretimde tamamen kalitesi ispatlanmış TruNic nikotin katkısı kullanılan One Hit Wonder likitler %80 VG - %20 PG oranına sahip olmalarının yanında %100 orijinal olarak ABD’ de üretiliyorlar. Şimdi isterseniz bu enfes premium likit içeriklerine biraz daha yakından bakalım.

One Hit Wonder Muffin Man, sıradan bir kek aromalı premium likit olmaktan fazlasını sizlere sunuyor. Farklı nikotin derecelerinde üretilen One Hit Wonder Muffin Man, elmalı taze muffin keklerinin lezzet aroma ve kokusunu elektronik sigaranızın küçücük tankına sığrdırmayı başarıyor. Yeşil elma ve kek lezzetini yaşamak isterseniz One Hit Wonder’ ı mutlaka denemelisiniz.

One Hit Wonder Muffin Man son derece lezzetli bir yeşil elma ve kek aroması sunuyor olabilir. Ancak daha marjinal bir kek aroması  arıyorsanız belki de One Hit Wonder Mini Muffin Man sizler için daha uygun bir seçim olacaktır. Taze çilek ve kek aromalarını sizlere sunan One Hit Wonder Mini Muffin Man en az büyük abisi One Hit Wonder Muffin Man kadar lezzetli ve içimi kolay bir premium likit içeriği.

Bir başka One Hit Wonder likiti olan Magic Man ise adına yakışır bir aromaya sahip. Bu sihirli premium likit içeriğinin buharını ciğerlerinize çekerken kendinizi çocukluğunuza dönmüş olarak bulabilirsiniz. Jelibon aromasının en saf ve çocuksu halini sizlere sunan One Hit Wonder Magic Man, farklı meyve lezzetleriyle daha da zengin hale gelmiş içeriği ile sizleri başka diyarlara götürüyor. Diğer premium likitlerde olduğu gibi One Hit Wonder Magic Man de %80 VG oranına ve TruNic Nikotin Tuzu katkısına sahip ki bu durum likit için kusur bulmanızı neredeyse imkansız hale getiriyor.

Firmanın daha önce üretiyor olmasına karşın artık üretmediği premium likit aromalarından bir tanesi de The Police Man. Sahip olduğu donut çöreği ve mısır gevreği aromasıyla kendinizi Amerika’ nın kovalamacası bol sokaklarında bulacağınız bu harika premium likit içeriği firma tarafından artık üretilmiyor olsa da bazı tedarikçilerde hala satılmaya devam ediyor. Özetle One Hit Wonder The Police Man için elinizi biraz çabuk tutmakta fayda var.

One Hit Wonder Army Man, bezeli - kremalı kek aromasına ek olarak misket limonu olarak da bilinen Lime Limon lezzetini sizlere sunuyor. Bu açıklama size biraz karmaşık gelmiş olabilir, haklısınız. O zaman “meringue” olarak bilinen bezeyi açıklayarak işe başlayalım. Beze veya yabancı ülkelerdeki adı “meringue” olan tatlı, yumurta beyazı ve şekerden üretiliyor. Ülkemizdeki pastenelerde kar beyazı rengi ve eşsiz lezzeti ile bizi baştan çıkaran beze lezzeti krema, kek ve misket limon ile birleşip One Hit Wonder Army Man’ in aromasını meydana getiriyorlar. Misket limonu olarak bilinen limon çeşidi ise bildiğimiz limona nazaran yeşil renkli ve kendisine has bir aromaya sahip. Meşhur gazoz firmaları tarafından da aroma olarak kullanılan misket limonu özellikle tatlı ve kek yapımında sıklıkla kullanılıyor. One Hit Wonder Army Man, zengin ve alışılmadık kek aroması tatmak - denemek isteyen elektronik sigara kullanıcılarına hitap eden bir premium likit.

Çilek, krema ve süt… Dünyada hiç bir üçlü bu kadar lezzetli ve baştan çıkarıcı olamaz. Belki de bu yüzden çilek - süt - krema triosu pek .çok e-likit üreticisi tarafından sık sık kullanılmaya devam ediyor. Ancak hiçbiri One Hit Wonder The Man kadar lezzetli ve kıvamlı olamaz. 100 ML’ lik şişesinde sizlere neredeyse bir ay kadar yeten one Hit Wonder The Man, çilek - krema ve süt aromalarını bir araya getirerek çilekli milkshake lezzetini sizlere sunmayı başarıyor. Eğer çilek ve süt birleşiminden hoşlanan bir e-sigara kullanıcısıysanız One Hit Wonder The Man’ i mutlaka denemelisiniz.

One Hit Wonder Rocket Man ise adının hakkını verebilen bir başka One Hit Wonder premium likit içeriği. Yoğurt, krema ve yaban mersini kombinasyonunun ne kadar lezzetli olduğunu merak ediyorsanız One Hit Wonder Rocket Man’ i mutlaka deneyebilirsiniz. Bu eşsiz aroma karışımı sizi de kısa zamanda kendisine bağımlı kılmayı başaracak aman dikkat…

Peki onlarca lezzetli One Hit Wonder premium likit içeriklerinin orijinal çeşitlerine nereden ulaşacaksınız? Elbette ki kaliteli ve orijinal premium likit içeriklerinin adresi olan elektroniksigarahop.net adresinden! Unutmayın özellikle One Hit Wonder likitlerin sahtesi piyasada sık sık yer alıyor. Orijinal bir One Hit Wonder deneyimi için e-sigara tedarikçinizin güvenilir olması gerekiyor. Eğer siz de aynı fikirdeyseniz ve one Hit Wonder aromaları sizin de iştahınızı kabarttıysa ne bekliyorsunuz?

Etiketler
YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.