Folyo Baskı

25.06.2018 - Pazartesi 17:56

 

  Folyo baskı daha çok dijital baskı için kullanılan bir malzemedir. PVC türünde arkası yapışkanlı bir baskı çeşididir. Folyo baskı kurumsal firmaların marka etiketleri çok fazla tercih edilmektedir. Bu kadar çok tercih edilmesinin nedeni başka bir malzemeye ihtiyaç duyulmadan her yüzeye yapışma özelliği bulunmasından kaynaklanmaktadır. Reklam sektöründe folyo baskı modelleri çok kullanılmaktadır. Genellikle mağazaların vitrinlerinde veya camlarında ilgi çekici fotoğraf, indirim ve kampanya yazıları için folyo baskı çeşitleri  seçilmektedir.  Folyo baskılarında renk açısından bir sınırlama olmadan her türden grafik tasarımlarına açık olmaktadır.

Folyo Baskı Çeşitleri

  • Normal Folyo; Tabelalarda, cam vitrinlerinde ve yönlendirme tabelalarında kullanılmaktadır.
  • Cast Folyo; Folyo baskı yapılacak malzemenin çok fazla düz olmayan eğrisi, oval kısmı ve çukur gibi girintisi olan yerlerde kullanılmaktadır.
  • Şeffaf Folyo; Ters baskı olarak yapılmaktadır. İçeriden yapıştırılıp, her yerde kullanılmaktadır.

 

İşyerlerin camlarında ve vitrinlerinde kullanılmak üzere her çeşit ve türden folyo baskı siparişi alınmaktadır. İstenilen folyo baskınız en kısa sürede kargoya verilip, iletişim adresinize ulaştırılmaktadır. Firma logosu, indirim ve kampanyalarınız için kullanılmak üzere folyo baskılar sizlere özel üretilmektedir. İstediğiniz boy ve renklerde mekâna uygun folyo baskı çeşitleri seçilerek https://www.baskiseli.com/ sitesinden folyo baskılarınız yapılmaktadır.

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.