Kalitesi Belgelenmiş Orjinal Adıyaman Tütünü

30.06.2017 - Cuma 18:34

Adıyaman Tütünü ile ilgili çıkan son haberlerden sonra Adıyaman halkı birlik ve beraberlik içinde ekmeğine sahip çıkmaya çalışıyor, tarihi boyunca teröre karşı olan ve terörle hiç bir ilgisi bulunmayan ancak yıllarca mevsimlik işçi olarak çalışmak zorunda kalan bu halk kendi ürettiği ve zamanla kalitesi ile bir marka haline gelen ADIYAMAN TÜTÜNÜ ve ADIYAMAN TÜTÜN SATIŞINA sahip çıkabilecek mi bilemiyoruz.

Ancak bir gerçek varki dünyanın önemli tütün üretim merkezlerinden olan adıyamanın çelikhan ilçesi tütün üretimi için çok uygun topraklara sahip ve dünyanın en kaliteli tütünü bu topraklardan çıkmakta.

Tütünün sağlığa olan zararı yadsınamaz bir gerçek ancak dünyada tüketilen tarımsal bir ürün olup, tütün satışı büyük firmaların sigara yapımı şeklinde dünyada serbesttir, büyük firmaların tek elinde olan bu sektör için adıyaman tütün üreticilerini mağdur etmemek adına ilerde bir gün düzenleme olacağı umudumuzu taşıyoruz.

Star gazetesinde çıkan son haber malesef çok üzücü olmuş ve tütün satışının zaten çok zor olduğu ülkemizde Adıyaman Çelikhan Tütün üreticilerini Tütün satışı açısından çok zor bir duruma getirmiştir.

Adıyaman tütün Satışı açısından bizi mutlu eden şudur ki Adıyaman Tütününe ortak bir sahip çıkma gerçekleşmiş olup, vekillerimizde milletine sahip çıkmıştır. Bu açıdan vekillerimiz bu tutumu Adıyaman Çelikhan Tütün üreticileri olarak bizleri gerçekten mutlu etmiştir. Bir çok tütün satış sitesi olup bunları yasal zemine oturtmak en büyük temennimizdir.

Adıyaman Tütün Çiftçileri olarak en büyük hedefimiz Tütünümüzü vergimizi ödeyerek, ülkemize fayda sağlayarak, ülkemiz için faydalı birer birey olarak, belkide bu işin ihracıtını yaparak ekonomik olarak zor günler yaşadığımız şu dönemlerde ülke ekonomisine biraz olsun katkıda bulunmaktır.

Temennmiz odurki çok geçmeden ADIYAMAN TÜTÜNÜ için yasal zemin hazırlanacak ve tütün üreticileri mağdur olmayacaktır.

Belki bu gün değil ama EN İYİ TÜTÜNün üretildiği bu topraklarda KALİTELİ TÜTÜN olan KALİTELİ ADIYAMAN TÜTÜNÜ çok geçmeden hakkettiği değeri kazanacaktır. ÇELİKHAN TÜTÜNÜ SATIN ALMAK için yasal bir süreç başlatılacaktır.

Adıyaman Tütün Fiyatlarını istyerizki Adıyaman Tütüncüler Kooperatifi ya da Adıyaman Tütüncüler Derneği belirlesin sonuçta Çelikhan Tütünü Toptan Fiyatları bir çok  tüketici için önemli bir yer tutmaktadır.

Buj son Adıyaman Tütünü Haberleri ile birlikte Adıyaman Tütünü Satıcılarıda kendilerine çeki düzen verip, evraklarını tamamlayarak daha doğru düzgün kaliteli iş yapıp KALiteli Adıyaman Tütünü Satışı için daha çok çaba göstercektir.

Kaynak : http://adiyamantutunu.com/adiyaman-tutunu-haberleri/adiyaman-tutunu/adiyaman-tutunu-satisi-icin-cozum.html

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.