Yönetim Sistemi Belgeleri Nelerdir?

16.12.2018 - Pazar 15:19

Türcert

Türcert Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş, tamamen yerli sermaye ile kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz, ürün belgelendirme direktifleri ve standartlarını esas alarak; belgelendirme, denetim, gözetim, muayene ve eğitim gibi faaliyetlerde bulunur. Bu faaliyetler ile ilgili olarak da, ülkemizin içinde ve dışında bulunan akreditasyon kurumlarından akredite olmaktadır. Onaylanmış bir kuruluş olarak da gerekli olan yetkileri almıştır. Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi gibi sertifikalarıyla beraber; ISO 22000, ISO 9001, ISO 10002 gibi standartların gözetim ve belgelendirme hizmetleri vermekteyiz.

Sistem Belgelendirme

Sistem belgelendirilmesi, bütün sektörler için gerekli olan bir süreçtir. Her türlü hizmet sağlayan firmalara uygulanmaktadır. Türcert tarafından gerçekleştirilmekte olan sistem belgelendirilme sertifikalarımız arasında ıso 9001, ıso 22000 ve ıso 14001 yönetim sistemleri bulunur.

Yönetim Sistemi Belgeleri Nelerdir?

ISO 9001 Belgesi ilgili olan kuruluşların hizmet ya da ürünlerinin uluslararası şekilde kabul gören yönetim sistemlerine uygun olarak idare ve sevk edilir. Dolayısıyla ilgili olan kuruluşun hizmet ve ürün kalitesinin sürekliliğini sağlamak adına bir güvence belirlemektedir. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almak isteyen kurum ya da kuruluşlar, belgelendirme adına uzman olan Türcert belgelendirme kuruluşu çalışan ve yönetici danışması yerinde olacaktır.

ISO 22000 yönetim sistemi uluslararası bir standarttır. Gıda üreten tüm kuruluşlar üretimin bütün aşamalarında hijyenik koşulların bulunduğunu kanıtlamak için Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kurmayı ister. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesidir. Bu sistemin kurulmasındaki temel amaç, kurum ve kuruluşların faaliyetleri esnasında doğal kaynakların kullanımı azaltılarak; havaya, suya, toprağa yani kısaca çevreye verilebilecek olası zararların en az seviyeye indirilmesi amacıyla yapılacak çalışmaları belirler.

Söz konusu olan bu yönetim belgeleri, Türcert belgelendirme kuruluşuyla sağlanmaktadır. Belge ve hizmet detaylarımıza turcert.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.