Yaz Gelmeden İşte Bu Yöntemle Fit Olabilirsiniz

24.03.2020 - Salı 13:21

Soğutma teknolojisi ile bölgesel yağlarınızdan kurtulma yöntemine merhaba demeye hazır mısınız? Soğuk Lipoliz yöntemi ile ilgili CoolClinic ile görüştük ve uygulama hakkında bütün bilgileri aldık. Bilinmesi gereken her şey haberin devamında. İşte tüm detaylar…

Soğuk Lipoliz Nedir?

Yağ dondurma uygulaması olarak bilinen zayıflama, bölgesel yağ azaltma uygulamasına soğuk lipoliz denilmektedir. Yağ hücreleri, bu uygulama süresince belirli seviyeye kadar soğutulmaktadır. Ancak bilinmelidir ki sadece yağ hücrelerine etki eder çevre dokuların hiçbirine bir etkisi yoktur. Bu sebeple de diğer dokular zarar görmez ve zaten görmemesi de önemlidir. Bunu sağlayacak olan kişiler de profesyonel ve uzman kişilerdir. Genel olarak bakıldığında zayıflamak için çok uğraşmış olan, spor, diyet gibi yollara başvurmuş ama olumlu karşılıklar alamamış kişiler bu yönteme başvuruyor ve istedikleri etkiyi böylece yakalıyorlar. Teknoloji gelişmesi ve hayatımıza çok yoğun girmesi ile birlikte medikal alanda da gelişmeler olmuş ve bu gelişmelerden birisi de yağ hücrelerini hedef alan soğuk lipoliz uygulamasıdır. FDA onaylı olan soğuk lipoliz uygulamasından sonra ortalama 3 ayda ideal vücut formu yakalanabilmektedir.

Kimler İçin Uygundur?

Uygulama için koyulan ilk kural tabi ki 18 yaş kuralıdır ve 18 yaş üstünde olan kişilere bu uygulamanın uygulanması uygun görülmektedir. Hamileler, bebek emziren anneler, şeker hastalıkları olanlar, kanser hastalığı bulunanlar, karaciğer veya böbreklerinde bozukluk olanlar, ciltsel enfeksiyonu olanlar, ilaçlara karşı alerjisi olanlar vs. bunlar gibi problemlere sahip olan kişilerde lipoliz işlemleri yapılmamaktadır. Yapılmak istenmesi ayrıca risk taşıyan bir durumdur ve kalıcı problemler ortaya çıkarabilmektedir.

Soğuk Lipoliz Nasıl Çalışır?

Soğuk lipoliz yöntemleri, özellikle de zayıflamak isteyen kişilerin başvurduğu ve büyük memnuniyet oranları alan yöntemdir. Bölgesel zayıflama uygulaması olarak soğuk lipoliz, ortalama olarak 45 dakika sürmektedir ve FDA tarafından onaylıdır. Bu onaylama ile anlaşılacağı üzere sağlık açısından hiçbir problem teşkil etmemektedir. Bir saatlik süreçte deri altındaki yağ hücreleri, eliminasyon aşamasına kadar dondurulmaktadır ve böylece donmaları ve ölmeleri sağlanır. Bu işlemlerle diğer dokulara zarar gelmez çünkü sadece yağ hücreleri hedef alınır. Yağ hücreleri katı hale geçer ve apopitoz adı verilen programlanmış hücre ölümü ile vücuttan tamamen uzaklaştırılır. Bu etki görülebilecek toplam süre 3 aylık bir süreçtir.

Kilo Kaybı ile Yağ Kaybı Farkı

Kilo kaybetmek ve yağ kaybetmek kavramları biliniyor ki farklı kavramlardır. Peki ya fark ne? Genelde kafa karıştırıcı bir durum gibi de gelse kilo ve yağ aynı şey olmadığı gibi kilo kaybı ile yağ kaybı da aynı şey değildir. Kilo vermek demek vücuttaki yağ hücrelerinde küçülmeler yaşanması demektir. Ama yağ kaybetmek demek vücuttaki yağların tamamen ortadan kaybolması demektir. Yani kilo aldığımızda yağ oranı artar ve yağ hücreleri büyür. Kilo vermek demek de yağ hücrelerinde küçülmeler demektir. Ama yağ kaybetmek demek, yağ hücrelerinin vücudumuzdan metabolizma aracılığı ile uzaklaştırılması ve bir daha geri dönmemesi demektir.

İstemediğiniz yağlarınızdan ya da bölgesel yağlarınızdan kurtulmak için geliştirilmiş olan soğuk lipoliz uygulaması sonrasında, uygulama yapılan bölgedeki yağ oranında ilk günden büyük bir azalma meydana gelir. Doğal yollarla yapılan bu uygulama sonrasında yağ hücreleri de vücuttan doğal yollarla atılmaktadır. Eğer siz de soğuk lipoliz uygulaması ile istediğiniz forma kavuşmak istiyorsanız https://www.coolclinic.com.tr/ web sitesini ziyaret edebilir ve gerekli olan bütün detaylara ulaşabilirsiniz. Ayrıca CoolClinic uzmanları ile yüz yüze görüşmeler de sağlayabilir ve hem kafanızdaki soruları yanıtlar hem de randevu alma fırsatı bulursunuz

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.